Oproep: word lid van de Ouderraad

Lid worden van de ouderraad is echt leuk!!!

Een goede manier om kennis te maken met andere ouders, de school en de leerkrachten is door lid te worden van onze ouderraad. 

De ouderraad bestaat uit een groep enthousiaste ouders die diverse leuke schoolactiviteiten ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan het voorleesontbijt, paasontbijt, sinterklaasfeest,  het kerstdiner, de goededoelendag en de sportdagen. 

Aan het begin van ieder schooljaar verdelen we de schoolactiviteiten over de leden(4 a 5 per OR lid). Per activiteit is er een draaiboek. Dit draaiboek wordt na afloop van de activiteit in de ouderraad vergadering (6 a 7x per schooljaar)besproken en daar waar nodig aangepast of aangevuld. Eigen inbreng en nieuwe ideeën worden altijd zeer op prijs gesteld! 
We komen op dit moment echt handjes tekort en daarom zijn we opzoek naar vaders en/of moeders die ons team willen komen versterken. Hou je van het regelen/organiseren/meehelpen, dan ben je bij ons van harte welkom.

Bedenk….”meedoen aan activiteiten op school is niet alleen leuk voor jezelf maar ook je kinderen genieten van jouw betrokkenheid bij de school”!

Dus meld je zo snel mogelijk aan bij een van de ouderraad leden, of via ouderraadslingerbos@gmail.com

Danielle Olthuis (voorzitter)
Maartje de Volder (penningmeester)
Patricia Smit ( secretaris) 
Marion Broeknellis
Katrin Wittenberg
Sander Daems 
Robert van Nimwegen
Marjolein Deurloo
Aukje Peters
Karlijn Riesewijk 
Annet Teeuwen

Media
  • Nieuw logo Slingerbos DEF